Értékesítés

Az elmúlt esztendőben egy kis kavarodást okozott, hogy készült vélt tevékenységeimről - mármint polgármesteri tisztségemmel kapcsolatosan - egy DVD. 
Ezen a DVD-n elhangzott többek között, hogy az Önkormányzat által megvásárolt volt TIG telep értékesítése kapcsán a kibontott vasanyagot a hivatal dolgozói egymás között elosztották, és egyéb iránt sem voltunk jó gazdái ennek a beruházásnak. 
A DVD-n tett megállapításokat, feltételezéseket megcáfolandó egy 67 oldalra sikeredett beszámolóval igyekeztem megcáfolni az ennyhén szólva is  nem  megalapozott feltételezéseket.  E tájékoztatómat a szintén lemásolt DVD-vel együtt 20 helyre kiküldtem és kértem, hogy adják tovább.
Tudtommal elég széles körben ismertté vált ez az elszámolás.
Viszont ebben az elszámolásban csak azokat a számlákat mutattam be, amelyből kiderült, hogy adtunk el vasat, milyen mennyiségben, milyen egységáron. Illetve utaltam a leltárba átvett vas mennyisége, az eladott vas mennyiségének, és a különböző formában még meglévő vas mennyiségének összefüggésére.
Nem gondoltam arra, hogy ki kellene küldenem azt a kimutatást, amelyet az Erdészetnél levő digitális mérlegen kinyomtatott mérlegjegyek és szállítólevelek összesítése után készítettünk, illetve készített az ALCUFER Kft.
Ezt a hiányosságot most szeretném pótolni.
Kértem az ALCUFER Kft-től az erre vonakozó kimutatást, amit a Gazdasági Igazgató Hölgy el is küldött a számunkra a pecsétjükkel és aláírásával hitelesítve.
Remélem, hogy elfogadják tőlem ezt a számadást, amit az alábbi link megnyitásával megtekinthetnek.

Kálmán Józsefné
2010. szeptember 29.

Vashulladék értékesítés bizonylatok